Gemning af køen som en Sonos-playliste

Enhver , du har oprettet i Sonos-appen, kan gemmes som en Sonos-playliste. De nedenstående trin beskriver, hvordan du gemmer dine køer som Sonos-playlister, og hvor du kan finde dem i Sonos-appen.

iOS eller Android

Gemning af køen

1. Fra skærmen Afspiller nu skal du trykke på knappen øverst til højre.
  2. Tryk på knappen Gem nederst til højre i køen.
  3. Tryk på playlistens navn for at redigere det, inden du gemmer. Du kan også udskifte en eksisterende playliste fra listen.
  4. Tryk på Gem øverst til højre på skærmen for at gemme køen som en Sonos-playliste.

Find dine gemte Sonos-playlister

Du kan finde dine Sonos-playlister under fanen Mit Sonos i en sektion med navnet Playlister. Rul til venstre eller højre for at browse dine playlister, eller tryk på titlen Playlister for at se hele listen.

macOS eller Windows

Gemning af køen

1. Klik på knappen Gem kø nederst i vinduet under køen.
  2. Indtast et navn på din playliste, eller vælg en playliste, du vil skifte ud, fra listen.
  3. Klik på Udført.

Find dine gemte Sonos-playlister

Fra dine musikkilder til højre skal du klikke på Sonos-playlister nederst i listen. Alle dine gemte Sonos-playlister vises i denne sektion.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.