Sådan indstiller du din standardmusiktjeneste for Sonos Voice Control

I denne artikel kan du se, hvordan du indstiller din standardmusiktjeneste til at behandle anmodninger fra Sonos Voice Control. Når du beder Sonos om at afspille musik, vil Sonos afspille fra den valgte standardtjeneste, når det er muligt.

Sådan indstiller du din standardmusiktjeneste

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme.
  3. Under Stemme skal du trykke på Sonos Voice Control.
  4. Tryk på Standardtjeneste.
  5. Vælg din standardtjeneste fra listen.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.