Deling af Bluetooth-lyd med dit Sonos-system

Nogle Sonos-produkter kan forblive tilsluttet dit WiFi-netværk, selv når de er i Bluetooth-tilstand. Det betyder, at de kan dele deres Bluetooth-lyd med andre Sonos-produkter, når du grupperer dem.

Følgende Sonos-produkter kan dele Bluetooth-lyd:

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2
  • Roam
  • Roam SL

Følg trinnene herunder for at gruppere dit Sonos-produkt i Bluetooth-tilstand med resten af dit Sonos-system.

iOS eller Android

1. Under fanen  System skal du trykke på  Gruppér ved siden af det Sonos-produkt, der afspiller Bluetooth-lyd.
  2. Tryk på de rum, du vil føje til gruppen, og tryk derefter på Udført.

macOS eller Windows

1. I ruden Rum i venstre side af appen skal du klikke på knappen  Gruppér ved siden af det Sonos-produkt, der afspiller Bluetooth-lyd.
  2. Vælg de rum, du vil føje til gruppen, og klik derefter på Udført.

Yderligere oplysninger

• Dit Sonos-produkt skal være konfigureret og forbundet med dit Sonos-system via WiFi, for at du kan gruppere det, mens det er i Bluetooth-tilstand.
  • For at blive ved med at dele sin Bluetooth-lyd skal dit Bluetooth-aktiverede Sonos-produkt forblive grupperet med dine andre Sonos-produkter.
  • Roam kan ikke swappe Bluetooth-lyd til og fra andre Sonos-produkter.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.