Deling af Roams Bluetooth-lyd med dit Sonos-system

Når Roam er i Bluetooth-tilstand, holder den sig forbundet med resten af dit Sonos-system, så længe den er inden for dit WiFi-netværks rækkevidde. Det betyder, at du kan gruppere Roam med andre Sonos-produkter i det samme system, mens den afspiller Bluetooth-lyd. Følg trinnene nedenfor for at gruppere din Roam i Bluetooth-tilstand med dine andre Sonos-produkter.

iOS eller Android

1. Under fanen  System skal du trykke på  Gruppér ved siden af den Roam, der afspiller Bluetooth-lyd.
  2. Tryk på de rum, du vil føje til gruppen, og tryk derefter på Udført.

macOS eller Windows

1. I ruden Rum i venstre side af appen skal du klikke på knappen  Gruppér ved siden af den Roam, der afspiller Bluetooth-lyd.
  2. Vælg de rum, du vil føje til gruppen, og klik derefter på Udført.

Yderligere oplysninger

• Din Roam skal være konfigureret og forbundet med dit Sonos-system via WiFi, for at den kan grupperes, mens den er i Bluetooth-tilstand.

• Dine andre Sonos-produkter skal blive i en gruppe med Roam for at kunne afspille Roams Bluetooth-lyd. Roam kan ikke sende eller swappe Bluetooth-lyd til dine andre Sonos-produkter.