Tuning af din Era 100 eller Era 300 med Trueplay

Trueplay måler den akustiske genklang fra vægge, møbler og andre overflader i rummet og fintuner så dit Sonos-produkt, så du er sikker på at have fabelagtig lyd, uanset hvor højttaleren står.

Muligheder for tuning

Ved tuning af en Era 100 eller Era 300 har iOS-brugere to forskellige Trueplay-muligheder at vælge imellem: hurtig tuning og avanceret tuning. Android-brugere kan kun bruge hurtig tuning.

Hurtig tuning

Hurtig tuning bruger de indbyggede mikrofoner på din Era 100 eller Era 300 til at tune højttaleren til den aktuelle placering. Mikrofonkontakten skal være tændt, for at din højttaler kan bruge hurtig tuning.

​Bemærk, at Quick Tuning ikke er tilgængelig, når en Era 100 eller Era 300 bruges i et stereopar eller som surroundhøjttaler til hjemmebiograf.

Avanceret tuning

iOS-brugere kan bruge den avancerede tuning. Sonos-appen bruger din iOS-enheds mikrofon til at foretage en mere præcis tuning af din Era 100 eller Era 300. Den avancerede tuning er den samme Trueplay-proces, der i øjeblikket er tilgængelig for de fleste Sonos-produkter.

Sådan startes tuningen

Sådan bruger du Sonos-appen til iOS eller Android:

1. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System og vælge din Era 100 eller Era 300.
  2. Tryk på Trueplay > Trueplay-tuning.
  3. Android bruger automatisk den hurtige tuning. Hvis du bruger iOS, skal du vælge enten hurtig tuning eller avanceret tuning for at fortsætte.
  4. Følg instruktionerne i appen for at gennemføre Trueplay-processen.

Når du er færdig med at tune din Era 100 eller Era 300, kan Trueplay-tuningjusteringerne slås til og fra i den samme menu.

Yderligere oplysninger