Brug Siri til at styre Sonos-højttalere

Denne artikel beskriver, hvordan du føjer AirPlay-kompatible Sonos-produkter til Apple Hjem-appen, så du kan bruge Siri på din iOS-enhed til at afspille og styre Apple Music på Sonos. Bemærk, at dette ikke vil føje Siri til et stemmeaktiveret Sonos-produkt eller gøre det muligt at styre dem direkte fra Apple Hjem-appen.

Føj Sonos til Apple Hjem-appen

1. Åbn Apple Hjem-appen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på + i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Tilføj tilbehør.
  4. Vælg Jeg har ikke en kode eller kan ikke scanne.
  5. Tryk på det produkt, du vil tilføje.
  6. Vælg det samme rumnavn, som bruges i Sonos-appen.

Eksempler på kommandoer

Hej Siri, spil noget hiphop i køkkenet.
Hej Siri, skru op for lyden i stuen.
Hej Siri, spil Apple Music 1-radio i soveværelset.
Hej Siri, spil noget jazz i stuen og køkkenet.

Vigtig bemærkning om rumnavne

Hvis du omdøber din Sonos-højttaler i Sonos-appen, skal du også foretage den samme ændring i Apple Hjem-appen. Se vores artikel Sonos-rumnavne ændrer sig selv for at få flere oplysninger.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.