Lisää suosikkeja Omaan Sonosiin

Tässä artikkelissa on ohjeita suosikkikappaleiden, -asemien, -podcastien tai -kokoelmien, kuten ”Uudet julkaisut”, lisäämiseksi Oma Sonosiin. Sen avulla saat pikakuvakkeen eniten kuunnellulle sisällölle.

iOS ja Android

Kun selaat musiikkia

1. Napauta -painiketta luettelossa olevan kohteen, kuten laulun, albumin tai artistin vieressä.
  2. Napauta kohtaa Lisää Oma Sonosiin.
    • Joissakin palveluissa joudut ehkä vierittämään ja napauttamaan Lisää-painiketta, ennen kuin Lisää Oma Sonosiin -vaihtoehto tulee esiin.

Nyt toistettavaa sisältöä esittävältä ruudulta

1. Kun Sonos toistaa sisältöä, avaa Nyt toistetaan -näyttö.
  2. Napauta oikealla puolella -kuvaketta iOS:ssa tai -kuvaletta Androidissa avataksesi Tiedot & valinnat -valikon.
  3. Napauta kohtaa Lisää Oma Sonosiin.
    • Joissakin palveluissa joudut ehkä vierittämään ja napauttamaan Lisää-painiketta, ennen kuin Lisää Oma Sonosiin -vaihtoehto tulee esiin.