Kuinka voimme auttaa?

Sonos-käyttöopas

Käyttöoppaamme sisältää tietoa kaikista tuotteistamme, niiden ominaisuuksista ja yksityiskohdista.

Muut tuoteasiakirjat, kuten Quickstart-pikaoppaiden lakitiedotteet löytyvät Tuoteoppaat-sivultamme.

Lataa Sonos-sovellus

Löydä oikea Sonos-sovellus haluamallesi käyttöjärjestelmälle. Sonos S2- ja S1 Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS-, Android-, FireOS-, Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmille.

Selaa käytettävissä olevia palveluita

Sonos-sivun palveluiden avulla voit selata palveluita, joita voit lisätä Sonos-järjestelmääsi. Löydä uusi suosikkipalvelusi ja kuuntele musiikkia, radiota, podcasteja ja paljon muuta.

Kysy yhteisöltä

Kysy, löydä vastauksia ja jaa Sonos-kokemuksesi muiden musiikin ystävien kanssa ympäri maailman. Liity Sonos-yhteisöön.

Hanki tukea

Voimme vastata kysymyksiin ja ratkaista ongelmia. Keskustele teknikon kanssa tai soita meille.