Säädä bassoa, diskanttia, tasapainoa ja äänenvoimakkuutta

Sonos-kaiuttimien basson, diskantin, tasapainon tai äänenvoimakkuuden säätäminen voidaan tehdä muutaman helpon vaiheen avulla Sonos-sovelluksella.

IOS- tai Android -laitteilla

1. Avaa Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä.
  3. Napauta sen huoneen nimeä, jota haluat muokata.
  4. Napauta kohtaa EQ ja säädä asetuksia liukusäätimien avulla.

S2-sovelluksessa voit myös muuttaa EQ-asetuksia Nyt toistetaan -näytöllä napsauttamalla äänenvoimakkuuden liukusäädintä ja kuvaketta EQ.

Mac- tai PC -laitteilla

1. Avaa Sonos-sovellus
  2. Siirry asetuksiin tai Asetukset-valikkoon.
  3. Mac-laitteella napauta Sonos-pudotusvalikkoa ruudun vasemmassa yläkulmassa ja valitse Asetukset.
  4. PC-laitteella napauta Sonos-pudotusvalikkoa ruudun vasemmassa yläkulmassa ja valitse Asetukset.
  5. Napauta EQ-asetukset, valitse huone pudotusvalikosta säätääksesi Sonos-soittimen taajuuskorjainta.

Asetus

Kuvaus

Basso

Säätää matalamman taajuuden ääniä, kuten bassoa tai potkurumpua.

Diskantti

Säätää korkeamman taajuuden ääniä, kuten kitaraa tai laulua.

Balanssi

Säätää vasemman tai oikean äänikanavan äänenvoimakkuutta. Tämä vaihtoehto on valittavissa vain huoneissa, joissa voi kuunnella stereoääntä.

Voimakkuus

Tehostaa tiettyjä taajuuksia kuten bassoa matalilla äänenvoimakkuuksilla kuunneltaessa. Tämä kompensoi korvan normaaleja herkkyyden muutoksia, kun kuuntelet ääntä matalilla äänenvoimakkuuksilla.