Tarkista Sonos-järjestelmän rekisteröity sähköpostiosoite

Jos et ole varma, mille tilille Sonos-järjestelmäsi on rekisteröity, seuraa alla olevia ohjeita Sonos-sovelluksen avulla.

  1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Tili.
  3. Täällä näet sähköpostiosoitteen, jolle tilisi on rekisteröity.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.