Tarkista Sonos-järjestelmäsi rekisteröity sähköpostiosoite

Jos et ole varma, mihin tiliin Sonos-järjestelmäsi on rekisteröity, noudata alla olevia ohjeita tarkistaaksesi sen Sonos-sovelluksen avulla.

Sonos-sovellus

iOS tai Android

1. Siirry Tili -valikkoon.
  2. Löydä Sonos-järjestelmäsi rekisteröity sähköpostiosoite kohdasta Tilin tiedot -otsikon alta.

Web-sovellus

1. Avaa Sonos-web-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-valikkoon.
  3. Löydät Sonos-järjestelmäsi rekisteröidyn sähköpostiosoitteen sivun yläosasta.

Sonos S1 -ohjain iOS:lle tai Androidille

1. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Tili.
  2. Etsi Sonos-järjestelmäsi rekisteröity sähköpostiosoite Tili-osiossa.