Ohjaa Sonosia Android-lukitusnäytöltä

Sonos tukee järjestelmän hallintaa Android-lukitusnäytöltä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka lukitusnäytön hallinta otetaan käyttöön Android-laitteen asetuksista.

Ota Android-lukitusnäytön hallinta käyttöön

1. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Sovellusvalinnat.
  2. Ota käyttöön Näytä ilmoitukset ja Näytä lukitusnäytön säädöt.

Android-laitteen äänenvoimakkuuspainikkeilla voidaan myös hallita Sonosin äänenvoimakkuutta lukitusnäytöltä. Lue laitteiston äänenvoimakkuuden säätöä käsittelevä artikkelimme oppiaksesi, kuinka tämä ominaisuus otetaan käyttöön.

Lisätiedot

• Viimeisin Sonos-sovelluksessa valittu huone näkyy lukitusnäytössä. Jos haluat vaihtaa huonetta, valitse toinen huone Sonos-sovelluksessa ja aloita äänen toisto. Jos valitussa huoneessa ei toisteta ääntä, lukitusnäytön säätimet eivät tule näkyviin.

• Jos Android-laitteesi yhteys langattomaan verkkoon katkeaa tai Sonos-sovellus pakotetaan sulkeutumaan, sinun on ehkä käynnistettävä Sonos-sovellus uudelleen, jotta lukitusnäytön säätimet tulevat näkyviin.