Hallitse Sonosin äänenvoimakkuutta Android-laitteen laitteistopainikkeilla

Tässä artikkelissa näytetään, kuinka voit ohjata Sonosia Android-laitteesi äänenvoimakkuuspainikkeilla. Näiden asetusten aktivoimisen jälkeen voit käyttää Android-laitteesi laitteistopainikkeita äänenvoimakkuuden nostamiseen tai laskemiseen, kun Sonos-sovellus on auki.After enabling these settings, you can use the hardware volume buttons on your Android device to raise or lower the volume while the Sonos app is open.

Sonos-sovellus Androidille

1. Siirry Tili-valikkoon ja valitse Sovellusvalinnat.
  2. Yleiset-osiosta ota käyttöön Näytä lukitusnäytön hallintapainikkeet.

Sonos S1 Controller for Android

1. Asetukset -välilehdeltä valitse Sovellusvalinnat.
  2. Yleiset asetukset, ota käyttöön sekä Laitteen äänenvoimakkuuden säätö että Aloitusnäytön äänenvoimakkuuden säätö.

Joissakin tilanteissa äänenvoimakkuuden painikkeet ohjaavat Sonosia, vaikka sovellus ei olisi aktiivinen, kunhan musiikki soi. Kuitenkin ohjaimet eivät ole käytettävissä, kun:

• Katsotaan aloitusnäyttöä
  • Toinen sovellus laitteessa toistaa musiikkia tai videota
  • Yhdistettynä Bluetooth-audiolaitteeseen
  • Näytönlukuohjelma on käytössä
  • Kuulokkeet on kytketty