Sonos Ace -kuulokkeiden avulla voit kuunnella musiikkia tilaäänellä

iOS- tai Android-laitteeseen yhdistettynä Sonos Ace voi toistaa tilaäänimusiikkia. Tässä artikkelissa käsitellään tilaäänimusiikkia tarjoavia sisältöpalveluita sekä tilaäänen toistoon liittyviä asetuksia.

Sisältöpalveluita, jotka tarjoavat tilaäänimusiikkia

Seuraavat sisältöpalvelut tarjoavat musiikkia tilaäänimuodoissa. Saat lisätietoja siitä, miten löydät ja toistat tilaääntä kustakin palvelusta valitsemalla jonkin alla olevista linkeistä.

Sonos Ace -kuulokkeiden tilaääniasetukset

Jotta seuraavia asetuksia voidaan vaihtaa, Sonos Ace -kuulokkeiden on oltava asennettuna Sonos-sovelluksessa ja yhdistettynä iOS- tai Android-laitteeseen.

Pään asennon seuranta

Kun Sonos Ace on otettu käyttöön, se säätää dynaamisesti tilaäänen toistoa, kun liikutat päätäsi. Voit ottaa dynaamisen pään asennon seurannan käyttöön tai pois käytöstä iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa:

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta.
  2. Ääni-kohdasta voit ottaa Pään asennon seurannan käyttöön tai pois käytöstä.