Kuuntele johdollista ääntä Sonos Ace -kuulokkeilla

Voit liittää Sonos Ace -laitteen ulkoiseen äänilähteeseen käyttämällä mukana tulevaa USB-C-kaapelia.

Sonos Ace:n USB-C-portti mahdollistaa linjatulon sekä digitaalisista että analogisista lähteistä. Käytä USB-C-kaapelia kuunnellaksesi langallista ääntä USB-C-laitteesta, kuten matkapuhelimesta tai kannettavasta tietokoneesta. USB-C–3,5 mm aux-kaapeli mahdollistaa Sonos Ace -laitteen liittämisen analogisiin äänilähteisiin, kuten lentokoneen viihdejärjestelmään tai kannettavan tietokoneen kuulokeliitäntään.

Kaapelivaatimukset

Sonos Ace tukee molempien mukana tulevien USB-C-kaapelien käyttöä langallisessa äänessä. Kolmannen osapuolen USB-C–3,5 mm -kaapelit eivät ole yhteensopivia Sonos Ace -laitteen kanssa.

Lisäkaapeleita on saatavilla Sonos-kaupasta:

Liitä Sonos Ace langalliseen äänilähteeseesi

Käyttämällä jompaa kumpaa mukana tulevista kaapeleista, liitä Sonos Ace ulkoiseen äänilähteeseen. Sonos Ace alkaa automaattisesti toistaa ääntä, jonka se vastaanottaa USB-C-portin kautta.

Kun Sonos Ace on yhdistetty langalliseen analogiseen äänilähteeseen, sen tilan merkkivalo muuttuu yhtäjaksoiseksi valkoiseksi.

Huomaa, että Sonos Acen Bluetooth-toiminto on pois käytöstä, kun se on yhdistetty langalliseen äänilähteeseen. Tämä tarkoittaa, että et voi säätää Sonos Acen asetuksia Sonos-sovelluksessa, kun käytössä on langallinen äänilähde. Päästäksesi käsiksi Sonos Acen asetuksiin sovelluksessa, irrota USB-C-kaapeli Sonos Acen liittimestä ja odota, että se yhdistää uudelleen mobiililaitteeseesi.

Matala äänenvoimakkuus kuunnellessa analogista ääntä

Kun Sonos Ace on yhdistetty analogiseen äänilähteeseen käyttäen USB-C - 3,5 mm kaapelia, saatat tarvita äänenvoimakkuuden nostoa sekä Sonos Acen että äänilähteesi osalta, jos äänesi on liian hiljainen.

Nosta ensin äänenvoimakkuutta analogisessa äänilähteessäsi, sitten käytä Content Key Sonos Acen äänenvoimakkuuden nostamiseen.

Jos olet yhdistetty tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, saatat myös tarvita äänenvoimakkuuden nostoa tietyissä sovelluksissa, jotka toistavat ääntä.