Häviöttömän äänen vaatimukset Sonos Ace -kuulokkeille

Voit kuunnella häviötöntä ääntä Sonos Ace -kuulokkeilla USB-C- tai Bluetooth-yhteyksillä, kun käytät tuettua Android-laitetta.

Häviötön ääni Bluetoothilla

Sonos Ace tukee häviötöntä ääntä, kun se on yhdistetty Android-laitteeseen, jossa käytetään Qualcomm Snapdragon Sound AptX for Lossless -teknologiaa.

Häviötön ääni ei ole käytettävissä Bluetoothin kautta yhdistetyllä iOS-laitteella.

Häviötön ääni ÚSB-C-yhteydellä

Sonos Ace tukee häviötöntä ääntä, kun kuulokkeet ovat liitettynä laitteeseen USB-C-yhteydellä. Sekä USB-C–USB-C- että USB-C–3,5mm -yhteyksiä tuetaan.