Melunvaimennusasetukset Sonos Ace -kuulokkeille

Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia käytettävissä olevia melunvaimennusvaihtoehtoja Sonos Ace -kuulokkeille.

Melunhallintatilat

Melunvaimennus

Ottaa käyttöön aktiivisen melunvaimennuksen (ANC) estäen ulkoiset ympäristön äänet.

Valppaustila

Sekoittaa osan ulkoisista ympäristön äänistä musiikkiin ja muuhun toistettavaan sisältöön, joten pysyt tietoisena ympäristöstäsi.

Pois päältä

Ottaa pois käytöstä sekä aktiivisen melunvaimennuksen että valppaustilan.

Melunhallintatilojen vaihtaminen

Painikkeilla

Voit vaihtaa eri melunhallintatilojen välillä melunhallintapainikkeella, joka sijaitsee oikeassa kuulokekupissa sisältöpainikkeen alla.

Melunhallintapainike vaihtaa oletusarvoisesti melunvaimennuksen ja valppaustilan välillä. Voit mukauttaa tämän painikkeen vaihtamia tiloja Sonos-sovelluksen Sonos Ace -asetuksista.

Sonos-sovelluksessa

Kun Sonos Ace on valittu järjestelmänäkymässä, voit valita Melunhallinnan vaihtaaksesi kaikkien melunhallintatilojen välillä.

Voit myös vaihtaa nykyisen melunhallintatilan Sonos Ace -kuulokkeiden asetuksista.

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta.
  2. Valitse melunhallinnasta Melunvaimennus, Valppaustila tai pois päältä.

Melunhallintapainikkeiden mukauttaminen

Sonos-sovelluksessa voit vaihtaa tiloja, joita Sonos-sovellus vaihtaa sen jälkeen, kun painat melunhallintapainiketta. Jotta näitä asetuksia voidaan vaihtaa, Sonos Ace -kuulokkeiden on oltava asennettuna Sonos-sovelluksessa ja yhdistettynä iOS- tai Android-laitteeseen.

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta.
  2. Valitse laitteiston säätimistä Melunhallinta.
  3. Valitse luettelosta kukin haluttu tila. Vähintään kaksi on oltava valittuna.