Vaimenna kovaa TV-ääntä Yöääni-toiminnolla

Kun toistat TV:n ääntä Sonos-kotiteatterikaiuttimella, voit ottaa käyttöön Yöäänen katsellessasi televisiota hiljaisella äänenvoimakkuudella, kuten myöhään illalla. Yöääni vähentää kovien äänien voimakkuutta samalla kun se nostaa hiljaisempien äänien tasoa, mikä tekee dialogista selkeämmän ilman tarvetta nostaa äänenvoimakkuutta.

Ennen alla olevien vaiheiden noudattamista, kytke televisiosi päälle ja varmista, että TV:n ääni toistuu Sonos-kotiteatterikaiuttimen kautta.

Sonos-sovellus

iOS tai Android

1. Avaa Järjestelmänäkymä valitsemalla järjestelmäsi nimi näytön vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Sonos-kotiteatterikaiuttimesi, jotta Nyt toistetaan -näyttö tulee näkyviin.
  3. Valitse Yöääni -painike yöäänen kytkemiseksi päälle tai pois.

Sonos S1 Controller -sovellus

iOS tai Android

1. Huoneet -välilehdellä valitse kotiteatterikaiuttimesi.
  2. Avaa Nyt toistetaan -näyttö valitsemalla alareunan Nyt toistetaan -palkki.
  3. Valitse Yöääni -kuvake yöäänen kytkemiseksi päälle tai pois.

macOS tai Windows

1. Huoneet-välilehdessä valitse kotiteatterikaiuttimesi.
  2. Nyt toistetaan -osiossa napsauta Yöääni-kuvaketta ottaaksesi yöäänen käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.