Poista puhepalvelu

Tässä artikkelissa käsitellään puhepalvelun, kuten Sonos Voice Controlin, Amazon Alexan tai Google Assistantin poistamista puheohjatusta Sonos-tuotteesta.

Sonos-sovelluksen käyttäminen iOS- tai Android-järjestelmässä:

1. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Palvelut ja puhe.
  2. Napauta Ääni-kohdasta puhepalvelua, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta puhepalvelua käyttävää Sonos-tuotetta ja napauta sitten kohtaa Poista.

Huomaa, että jos haluat poistaa puhepalvelun kokonaan järjestelmästäsi, sinun on toistettava yllä olevat vaiheet kaikille palveluun liitetyille puheohjatuille tuotteille.