Tallenna jono Sonos-soittolistaksi

Mikä tahansa Sonos-sovelluksessa luomasi jono voidaan tallentaa Sonos-soittolistaksi. Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, kuinka jonot tallennetaan Sonos-soittolistoiksi ja mistä ne löytyvät Sonos-sovelluksessa.

Sonos-sovellus

Sonos-sovellusversio 80.0
Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä saatavilla iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa, mutta ominaisuus palautetaan tulevassa päivityksessä.

iOS tai Android

1. Valitse Nyt toistetaan -näytön vasemmassa alareunassa oleva Jono-painike.
  2. Valitse Lisää-painike jonon oikeasta yläreunasta, valitse sitten Lisää Sonos-soittolistaan.
  3. Valitse Lisää soittolistaan -näytöltä Uusi soittolista. Anna soittolistalle nimi, valitse sitten Valmis.
  4. Varmista, että uusi soittolista on valittuna Lisää soittolistaan -näytöllä, valitse sitten Valmis.

Nykyinen jono on nyt tallennettu Sonos-soittolistaksi. Löydät uuden Sonos-soittolistan Aloitussivunnäytöltä valitsemalla Sonos-suosikit, sitten Soittolistat.

Sonos S1 Controller -sovellus

iOS tai Android

1. Valitse Nyt toistetaan -näytön oikeassa yläreunassa oleva Jono-painike.
  2. Valitse jonon oikeassa alareunassa oleva Tallenna-painike.
  3. Valitse soittolistan nimi muokataksesi nimeä ennen tallentamista. Voit myös korvata olemassa olevan soittolistan luettelosta.
  4. Napauta Tallenna näytön oikeasta yläreunasta tallentaaksesi jonon Sonos-soittolistaksi.

Sonos-soittolistasi löytyvät Oma Sonos -välilehdeltä osiosta, jonka nimi on Soittolistat. Vieritä vasemmalle tai oikealle selataksesi soittolistoja tai valitse otsikko Soittolistat nähdäksesi koko luettelon.

macOS tai Windows

1. Napsauta Tallenna jono -painiketta jonon alapuolelta ikkunan alaosasta.
  2. Anna soittolistalle nimi tai valitse korvattava soittolista luettelosta.
  3. Napsauta Valmis.

Löydät tallennetun Sonos-soittolistan etsimällä musiikkilähteesi oikealta ja napsauttamalla sitten luettelon alaosasta kohtaa Sonos-soittolistat. Kaikki tallennetut Sonos-soittolistat näkyvät tässä osiossa.