Tallenna jono Sonos-soittolistaksi

Mikä tahansa Sonos-sovelluksessa luotu jono voidaan tallentaa Sonos-soittolistaksi. Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, kuinka jonot tallennetaan Sonos-soittolistoiksi ja mistä ne löytyvät Sonos-sovelluksesta.

iOS tai Android

Tallenna jono

1. Napauta Nyt toistetaan -näytön oikeassa yläreunassa olevaa Jono-painiketta.
  2. Napauta jonon oikeassa alareunassa olevaa Tallenna-painiketta.
  3. Napauta soittolistan nimeä, jota haluat muokata ennen tallentamista. Voit myös korvata olemassa olevan soittolistan luettelosta.
  4. Napauta Tallenna näytön oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi jonon Sonos-soittolistaksi.

Etsi tallennetut Sonos-soittolistat

Sonos-soittolistat löytyvät Oma Sonos -välilehden osiosta, joka on nimeltään Soittolistat. Vieritä vasemmalle tai oikealle selataksesi soittolistoja tai katso koko luettelo napauttamalla Soittolistat-otsikkoa.

macOS tai Windows

Tallenna jono

1. Napsauta Tallenna jono -painiketta jonon alapuolelta ikkunan alaosasta.
  2. Anna soittolistalle nimi tai valitse korvattava soittolista luettelosta.
  3. Napsauta Valmis.

Etsi tallennetut Sonos-soittolistat

Napsauta oikealla olevista musiikkilähteistä kohtaa Sonos-soittolistat luettelon alaosassa. Kaikki tallennetut Sonos-soittolistat näkyvät tässä osiossa.