Oletusmusiikkipalvelun asettaminen Sonos Voice Controlille

Tässä artikkelissa käsitellään oletusmusiikkipalvelun asettamista Sonos Voice Control -pyyntöjä varten. Jos mahdollista, Sonos toistaa musiikkia valitusta oletuspalvelusta, kun pyydät Sonosia toistamaan musiikkia.


Oletusmusiikkipalvelun asettaminen

  1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Palvelut ja puhe.
  3. Kohdasta Puhe, napauta kohtaa Sonos Voice Control.
  4. Napauta Oletuspalvelu.
  5. Valitse oletuspalvelu luettelosta.


Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.