Jaa Bluetooth-ääntä Sonos-järjestelmälle

Jotkin Sonos-tuotteet voivat olla yhteydessä WiFi-verkkoon Bluetooth-tilassa. Ryhmitettynä ne voivat jakaa Bluetooth-ääntä muiden Sonos-tuotteiden kanssa.

Seuraavat Sonos-tuotteet voivat jakaa Bluetooth-ääntä:

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2
  • Roam
  • Roam SL

Ryhmitä Sonos-tuotteen muun Sonos-järjestelmän kanssa Bluetooth-tilassa seuraavasti.

iOS tai Android

1. Avaa  Järjestelmä-välilehti ja valitse  Ryhmitä Bluetooth-ääntä toistavan Sonos-tuotteen vierestä.
  2. Valitse huoneet, jotka haluat lisätä ryhmään, ja valitse sitten Valmis.

macOS tai Windows

1. Avaa sovelluksen vasemmalla puolella oleva Huoneet-ruutu ja napauta valittuna olevan huoneen vieressä olevaa  Ryhmitä-painiketta Bluetooth-ääntä toistavan Sonos-tuotteen vierestä.
  2. Valitse huoneet, jotka haluat lisätä ryhmään, ja valitse sitten Valmis.

Lisätiedot

• Sonos-tuote on asennettava ja liitettävä Sonos-järjestelmään WiFi-yhteydellä, ennen kuin se voidaan ryhmittää Bluetooth-tilassa.
  • Bluetooth-yhteensopiva Sonos-tuote on oltava ryhmitettynä muiden Sonos-tuotteiden kanssa, jotta sen Bluetooth-ääntä voidaan jakaa.
  • Roam ei voi vaihtaa Bluetooth-ääntä muihin Sonos-tuotteisiin tai niistä itselleen.