Jaa Roamin Bluetooth-ääni Sonos-järjestelmän kanssa

Kun Roam on Bluetooth-tilassa, se pysyy yhdistettynä muuhun Sonos-järjestelmään niin kauan kuin se on Wi-Fi-verkon kantaman sisällä. Tämä tarkoittaa, että kun Roam toistaa Bluetooth-ääntä, voit ryhmittää sen muiden samassa järjestelmässä olevien Sonos-tuotteiden kanssa. Seuraa alla olevia vaiheita ryhmittääksesi Roamin Bluetooth-tilassa muiden Sonos-tuotteiden kanssa.

iOS tai Android

1. Avaa  Järjestelmä-välilehti ja valitse  Ryhmitä Bluetooth-ääntä toistavan Roamin vierestä.
  2. Valitse huoneet, jotka haluat lisätä ryhmään, ja valitse sitten Valmis.

macOS tai Windows

1. Avaa sovelluksen vasemmalla puolella oleva Huoneet-ruutu ja napauta valittuna olevan huoneen vieressä olevaa  Ryhmitä-painiketta Bluetooth-ääntä toistavan Roamin vierestä.
  2. Valitse huoneet, jotka haluat lisätä ryhmään, ja valitse sitten Valmis.

Lisätiedot

• Roam on asennettava ja liitettävä Sonos-järjestelmään Wi-Fi-yhteyden kautta, ennen kuin se voidaan ryhmittää Bluetooth-tilassa.

• Muiden Sonos-tuotteiden on pysyttävä ryhmässä Roamin kanssa voidakseen toistaa Roamin Bluetooth-ääntä. Roam ei voi luovuttaa tai vaihtaa Bluetooth-ääntä muihin Sonos-tuotteisiin.