Sonos S2 -yhteensopivuus

Sonos S2 on uusin sovellus ja käyttöjärjestelmä, joka hyödyntää Sonosin seuraavan sukupolven tuotteita ja kokemuksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä Sonos-tuotteet ovat yhteensopivia Sonos S2 -sovelluksen kanssa ja mitkä tuotteet eivät ole S2-yhteensopivia ja edellyttävät Sonos S1 -sovelluksen käyttöä. Lisätietoja S2:sta löytyy yleiskuvaussivulta.

Toimii kaikkien Sonos-sovellusten kanssa

Nämä tuotteet toimivat joko Sonos S2 -sovelluksen tai Sonos S1 Controller -sovelluksen kanssa.

Huomaathan, että jos haluat asentaa nämä tuotteet S1 Controller -sovelluksen avulla, ne on ehkä päivitettävä ensin takaisin aikaisempaan versioon S2-sovelluksen avulla.

Amp
Beam (Gen 1)
Boost
Connect (Gen 2)
Connect:Amp (Gen 2)
Move
One (Gen 1)

One (Gen 2)
Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Playbar
Playbase
Port

Sub (Gen 1)
Sub (Gen 2)
SYMFONISK WiFi -hyllykaiutin (Gen 1)
SYMFONISK -pöytälamppu WiFi-kaiuttimella

S2 vaaditaan

Nämä tuotteet toimivat vain Sonos S2 -sovelluksen kanssa.

Arc
Arc SL
Beam (Gen 2)
Five
One SL1
Ray
Roam

Roam SL
Sub (Gen 3)
Sub Mini
SYMFONISK kehys, Wi-Fi-kaiutin
SYMFONISK kaiutinlampunjalka WiFi:llä
SYMFONISK WiFi -hyllykaiutin (Gen 2)

S1 vaaditaan

Nämä tuotteet toimivat vain Sonos S1 Controller -sovelluksen kanssa.

Bridge
CR200
Connect (Gen 1)
Connect:Amp (Gen 1)
Play:5 (Gen 1)

ZonePlayer 80
ZonePlayer 90
ZonePlayer 100
ZonePlayer 120
ZonePlayer S5

Etkö ole varma, onko tuotteesi Gen 1, Gen 2 vai Gen 3? Tarkista Järjestelmä-osiosta Sonos-tililtäsi, ovatko tuotteesi S2-yhteensopivia. Jotkut tuotteet eivät välttämättä näytä, mikä Gen on kyseessä, joten merkintä Sonos S1 vaaditaan löytyy niiden tuotteiden vierestä, jotka eivät ole yhteensopivia S2:n kanssa.

1 One SL voidaan lisätä vain S2-järjestelmiin. One SL -laitteet, jotka ovat jo osa S1-järjestelmää, toimivat edelleen samalla tavalla kuin tällä hetkellä.