Päivitä S1:stä S2:een

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos S1 -järjestelmä päivitetään Sonos S2:een. Seuraa alla olevia ohjeita tarkistaaksesi järjestelmäsi yhteensopivuuden ja aloittaaksesi päivitysprosessin.

Ennen kuin aloitat

• S2-yhteensopivat Sonos-tuotteet on lueteltu artikkelissamme Sonos S2 -yhteensopivuus. Jotkut SYMFONISK-tuotteet vaativat Sonos S2 -sovelluksen käytön. Sovelluksesi tarkistaa ennen päivityksen aloittamista, että kaikki tuotteesi ovat yhteensopivia
  • Jos sinulla on S2-yhteensopimattomia tuotteita ja haluat säilyttää S1-järjestelmäsi, voit tehdä niin. Voit jatkaa Sonos S1 Controller -sovelluksen käyttöä, ja se toimii edelleen nykyisten tuotteidesi sekä musiikki- ja puhepalveluiden kanssa.

Päivitä S2:een

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Järjestelmätyökalut > Järjestelmän yhteensopivuuden tarkistus.
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita tarkistaaksesi Sonos-tuotteidesi yhteensopivuuden S2:n kanssa ja aloittaaksesi päivitysprosessin.

Jos latasit S2-sovelluksen ennen Järjestelmän yhteensopivuuden tarkistusta, S2-yhteensopivat tuotteet voivat näkyä tilassa ”yhteensopimaton”. Voit korjata tämän S2-sovelluksessa valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitykset > Hae päivityksiä. Tämä päivittää tuotteet S2-ohjelmistoon.