Favorieten toevoegen aan je Startpagina

Je kunt je favoriete nummers, afspeellijsten en stations toevoegen aan de Startpagina in je Sonos-app om snel bij de content te kunnen waar je het vaakst naar luistert.

Sonos-app voor iOS of Android

Tijdens het bladeren door muziek

1. Selecteer de knop Meer naast een vermeld item, zoals een nummer, album of artiest.
  2. Selecteer Opslaan in Sonos-favorieten.

In het scherm Je hoort

1. Open het scherm Je hoort terwijl Sonos audio speelt.
  2. Selecteer de knop Meer en selecteer daarna Opslaan in Sonos-favorieten.

Je opgeslagen items worden weergegeven in het onderdeel Sonos-favorieten op de Startpagina.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

Tijdens het bladeren door muziek

1. Selecteer de knop Meer opties naast een vermeld item, zoals een nummer, album of artiest.
  2. Selecteer Aan Mijn Sonos toevoegen.
    1. Bij sommige services kan het zo zijn dat je eerst omlaag moet scrollen en Meer moet selecteren voor dat je de optie Toevoegen aan Mijn Sonos ziet.

In het scherm Je hoort

1. Open het scherm Je hoort terwijl Sonos audio speelt.
  2. Selecteer aan de rechterkant van het scherm de knop Meer opties.
  3. Selecteer Aan Mijn Sonos toevoegen.
    1. Bij sommige services kan het zo zijn dat je eerst omlaag moet scrollen en Meer moet selecteren voor dat je de optie Toevoegen aan Mijn Sonos ziet.

Je opgeslagen items worden weergegeven in het tabblad Mijn Sonos.