Lijningangsinstellingen aanpassen

In dit artikel vind je informatie over lijningangsinstellingen en hoe je ze aanpast in de Sonos-app. Zie ons artikel over lijningang gebruiken voor meer informatie over hoe je dit instelt op je Sonos-systeem.

Volg deze stappen om de lijningangsinstellingen op je Sonos-systeem te veranderen.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Kies het product waarop een apparaat via een lijningang is aangesloten.

Je kunt de volgende instellingen aanpassen in het onderdeel Lijningang van de instellingen van je product:

Instelling

Beschrijving

Naam bron

Kies een naam voor het apparaat dat je via een lijningang hebt aangesloten op Sonos.

Volume van bron

Pas het volume van de bron die op de lijningang is aangesloten aan als je vindt dat de standaard instelling te laag is of dat het geluid wordt vervormd.

Audiovertraging

Geeft een vertraging tussen je lijningangsbron en Sonos. Hierdoor vermindert de kans op audioproblemen die zich voordoen als je Sonos-producten lijningangsaudio in een groep afspelen.

Automatisch afspelen

Kies Automatisch afspelen in kamer om automatisch lijningangsaudio af te spelen wanneer Sonos detecteert dat er een signaal wordt verstuurd naar de lijningangspoort. Hier kun je kiezen of je Gegroepeerde kamers wilt toevoegen en een volumeniveau voor automatisch afspelen instellen.

Automatisch afspelen is standaard uitgeschakeld.