Batterij-instellingen voor draagbare Sonos-producten

Dit artikel geeft uitleg over de verschillende batterijgerelateerde instellingen die je kunt aanpassen voor draagbare Sonos-producten.

Batterijbesparing

Je kunt Batterijbesparing in- en uitschakelen op je draagbare Sonos-producten om te veranderen hoe ze hun batterijlading beheren.

Als Batterijbesparing is uitgeschakeld, gaan draagbare Sonos-producten nadat ze 30 minuten niet actief zijn geweest in de slaapstand en worden ze automatisch geactiveerd als je de Sonos-app opent.

Als Batterijbesparing is ingeschakeld schakelt het draagbare Sonos-product nadat het 30 minuten niet actief is geweest volledig uit in plaats van dat het in de slaapstand gaat. De batterijlading gaat hierdoor langer mee wanneer het draagbare Sonos-product niet wordt gebruikt.

Batterijbesparing is standaard ingeschakeld op Sonos Roam en uitgeschakeld op Sonos Move en Move 2.

Batterijbesparing in- of uitschakelen

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik op de naam van je draagbare Sonos-product.
  4. Schakel onder Batterij Batterijbesparing in of uit.

Wifi-stroombesparing voor Roam

Als deze instelling is ingeschakeld, kun je de batterijduur van je Roam of Roam SL verlengen als hij is verbonden met wifi. Deze instelling is standaard ingesteld.

Wifi-stroombesparing op je Roam in- of uitschakelen

2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik op de naam van je Roam onder Producten.
  4. Schakel onder Batterij Wifi-stroombesparing in of uit.