Instellingen voor hoogte-audio wijzigen

• Mobiel apparaat vereist
  • Sonos S2 vereist

Dolby Atmos biedt twee kanalen voor hoogte-audio die zorgen voor geluid boven het luistergebied en zo een geluidsveld produceren dat verder gaat dan het horizontale vlak. Wanneer je met Sonos Arc, Arc SL, Beam (Gen 2) of Era 300 naar Dolby Atmos-geluid luistert, kun je het niveau van de hoogte-audiokanalen aanpassen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Open de Sonos S2-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Selecteer de kamer waar het Sonos home cinema-product dat Atmos ondersteunt zich bevindt.
  4. Tik onder Geluid op Hoogte-audio.
  5. Gebruik de schuifregelaar om het volume van de hoogte-audiokanalen harder of zachter te zetten.