Het wachtwoord van je Sonos-account wijzigen of resetten

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je wachtwoord van je Sonos-account reset, zelfs als je op dat moment geen toegang hebt tot je Sonos-account.

Als je je wachtwoord bent vergeten

Ga naar https://www.sonos.com/login/passwordreset/ en volg de aanwijzingen op om een nieuw wachtwoord aan te maken. Bekijk ons artikel over E-mails van Sonos ontvangen als je geen e-mail hebt ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Je wachtwoord resetten vanuit de Sonos-app

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Account.
  3. Tik op Wachtwoord resetten en volg de aanwijzingen.

Je wachtwoord wijzigen vanaf de Sonos-website

1. Ga naar https://www.sonos.com/nl-nl/login om in te loggen op je Sonos-account.
  2. Selecteer Profiel.
  3. Klik of tik op Profiel bewerken.
  4. Typ je nieuwe wachtwoord in het veld Wachtwoord.
  5. Klik of tik op Wijzigingen opslaan.

Wachtwoordvereisten

• Ten minste 8 tekens
  • Geen veelvoorkomende wachtwoorden
  • Eerder gebruikte wachtwoorden kunnen niet opnieuw worden gebruikt