De taal van Amazon Alexa wijzigen

Je kunt de Sonos-app gebruiken om de taal van Alexa voor Sonos-speakers met spraakherkenning te wijzigen. De taal kan worden gewijzigd naar elke willekeurige door Alexa ondersteunde taal op Sonos.

iOS of Android

1. Tik in het tabblad Instellingen op Services > Amazon Alexa.
  2. Tik op de naam van de kamer die je wilt aanpassen.
  3. Tik op Stembedieningstaal en kies de taal uit de lijst.

Je kunt voor iedere Sonos-speaker met spraakherkenning die Alexa gebruikt een andere taal kiezen. Als je de taal voor al je Sonos-speakers met spraakherkenning wilt omzetten, moet je voor iedere speaker de bovenstaande stappen herhalen.