Compatibiliteit met Charter / Spectrum SAX2V1S, SAX2V1R, SAX1V1S

Deze routers hebben een bekend probleem waardoor ze niet werken met Sonos. De onderstaande oplossing zal ervoor zorgen dat ze wel werken met Sonos.

Probleem

Wanneer je Sonos-systeem in een draadloze opstelling staat, verdwijnen Sonos-producten uit de Sonos-app.

Oplossing

Charter / Spectrum heeft dit probleem opgelost met recente firmware-updates voor deze routers. Neem contact op met het klantenserviceteam van Charter / Spectrum om te leren hoe je de firmware van je router kunt updaten.

Wanneer je met hun serviceteam spreekt, zorg er dan voor dat je router een van de goedgekeurde firmwareversies heeft:

• Sagemcom 6E (firmware 1.5.6)
  • Sagemcom 6 (firmware 4.4.4)
  • Sercomm 6E (firmware 1.3.6)

Je kunt dit probleem ook oplossen door je Sonos-systeem in een bedrade opstelling te gebruiken.