STP-instellingen configureren om met Sonos te werken

Sonos maakt gebruik van Spanning Tree Protocol (STP) om de communicatie te onderhouden tussen de producten in je systeem die met een kabel zijn aangesloten. In dit artikel vind je onze aanbevolen STP-instellingen voor beheerde netwerkschakelaars om te zorgen dat Sonos op je netwerk werkt.

De namen van deze instellingen kunnen naar gelang de apparaten variëren. Neem contact op met de fabrikant van je netwerkapparaat voor meer informatie.

Wereldwijde instellingen

Spanning Tree State

Inschakelen

STP Operation Stage

Inschakelen

BPDU Handling

Flooding

Path Cost Default Values

Kort

Bridge-instellingen

Prioriteit

4096

Hello Time

2

Max. leeftijd

20

Forward Delay

15.

Instellingen STP-interface (voor iedere poort die op een Sonos-product is aangesloten)

STP

Inschakelen

Edge-poort

Automatisch

Root Guard

Uitschakelen

BPDU Guard

Uitschakelen

BPDU Handling

Wereldwijde instellingen gebruiken

Path Cost

User Designed 10 (instellen op 'Standaard' voor poorten die niet zijn aangesloten op Sonos-producten)

Prioriteit

128

Multicast-instellingen

Filterstatus Bridge Multicast

Inschakelen VLAN ID: je ID (bijv. 1 verzendingsmethode voor Ipv4/v6: MAC Group adres IGMP)