Verbinding maken met meerdere Sonos-systemen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je met je mobiele apparaat verbinding kunt maken met een ander Sonos-systeem op een andere locatie. Wanneer je verbinding maakt met een ander Sonos-systeem in de app, maakt hij automatisch verbinding wanneer je van de ene naar de andere plek gaat. Op die manier kun je thuis genieten van Sonos, maar ook bij vrienden of familie.

Sonos S2-app voor iOS of Android

1. Maak met je mobiele apparaat verbinding met het wifinetwerk waar Sonos op zit.
  2. Open de Sonos-app.
  3. Tik als dit gevraagd wordt op Verbinding maken om een Sonos-systeem in de buurt te bedienen.
    • Als dit niet wordt gevraagd, ga je naar het tabblad  Instellingen en tik je op Verbind met systeem in de buurt.
    • De app geeft aan dat je de knop Verbinden even moet indrukken op het dichtstbijzijnde Sonos-product als er meer dan één Sonos-systeem op dit netwerk zit.
  4. Volg de aanwijzingen om verbinding te maken met het Sonos-systeem.

Sonos S1-app voor iOS of Android

1. Maak met je mobiele apparaat verbinding met het wifinetwerk waar Sonos op zit.
  2. Open de Sonos-app.
  3. Als je het bericht 'Sonos gevonden' ziet bovenaan het scherm, tik dan op Verbinding maken.
  4. Tik op Verbinding maken.
    • De app geeft aan dat je de knop Verbinden even moet indrukken op het dichtstbijzijnde Sonos-product als er meer dan één Sonos-systeem op dit netwerk zit.
  5. Selecteer Klaar als je ‘Verbonden met je Sonos-systeem’ ziet.

Sonos S1- en S2-app voor macOS of Windows

1. Maak met je mobiele apparaat verbinding met het wifinetwerk waar Sonos op zit.
  2. Open de Sonos-app.
  3. Als je de boodschap ‘We hebben Sonos gevonden op het draadloze netwerk’ ziet, tik je op Verbinding maken
  4. Volg de aanwijzingen om verbinding te maken met het Sonos-systeem.

Nu je Sonos-app met meerdere systemen is verbonden, zal de app ze automatisch herkennen als je mobiele apparaat verbinding maakt met de bijbehorende wifinetwerken. Als je wilt voorkomen dat je app automatisch verbinding maakt met een systeem, lees dan ons artikel over een systeem uit het geheugen van de Sonos-app verwijderen.