Dual Mono-modus

Sonos Amp en Port kunnen optioneel mono in plaats van stereo uitvoeren. Dual Mono is ideaal wanneer de plaatsing van de luidsprekers niet geschikt is voor stereo luisteren (bijv. open ruimtes of buitenconfiguraties). In deze modus wordt een monosignaal naar alle luidsprekers gestuurd, ongeacht de verbinding met een L- of R-aansluiting.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Instellingen menu.
  2. Onder Mijn Systeem, selecteer de kamer waar je Amp of Port zich bevindt.
  3. Onder Geluid, selecteer Stereo/Mono.
  4. Selecteer Dual Mono.

Sonos S1 Controller voor iOS of Android

1. Vanuit het Instellingen tabblad, selecteer Systeem.
  2. Selecteer onder Producten de kamer waar Amp of Port zich bevindt.
  3. Selecteer onder Geluid Stereo/Mono.
  4. Selecteer Dual Mono.