Dual mono-modus

Bij Sonos Amp en Port kun je ook kiezen voor mono-output in plaats van stereo. Dual mono is ideaal wanneer de plaatsing van de speakers niet geschikt is voor stereoweergave (bijv. in open ruimtes of buiten). In deze modus wordt een monosignaal verstuurd naar alle speakers, ongeacht of ze verbonden zijn met een linker- of rechterconnector.

Op iOS of Android:

  1. Open de Sonos-app.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Selecteer de kamer waar Amp of Port zich bevindt.
  4. Tik op Stereo/Mono.
  5. Tik op Dual Mono.


Nog steeds hulp nodig?

Onze technici kunnen je telefonisch of met een live-chat helpen. Je kunt ook vragen stellen aan en antwoorden vinden van andere Sonos-eigenaren in onze Sonos Community.