De wachtrij bewerken

Je kunt je muziekwachtrij in de Sonos-app bewerken om de volgorde van nummers te wijzigen, nummers te verwijderen of de volledige wachtrij te wissen.

iOS of Android

Tik in het scherm 'Je hoort nu' op de Wachtrij-knop rechts bovenaan. Tik daarna op de knop Bewerken onderaan het scherm.

De volgorde van de nummers wijzigen

Houd het pictogram rechts van een nummer ingedrukt en sleep in de lijst naar boven of naar beneden.

Een nummer verwijderen

Tik op het pictogram links van een nummer en tik daarna op Verwijderen.

De wachtrij wissen

Tik op de knop Wissen links onderaan het scherm. Als er tijdens het wissen van de wachtrij muziek wordt afgespeeld, wordt de muziek gestopt.

Tik op Klaar als je de bewerking hebt voltooid.

macOS of Windows

De wachtrij wordt weergegeven in de sectie 'Je hoort nu' in het midden van het venster.

De volgorde van de nummers wijzigen

Houd een nummer ingedrukt en sleep het in de lijst naar boven of naar beneden.

Een nummer verwijderen

Rechterklik op het nummer of klik op ▼ Meer informatie-knop en selecteer Nummer verwijderen.

De wachtrij wissen

Klik op de knop Wachtrij Wissen onderaan het venster. Als er tijdens het wissen van de wachtrij muziek wordt afgespeeld, wordt de muziek gestopt.