De wachtrij bewerken

Je kunt je wachtrij in de Sonos-app bewerken om de volgorde van tracks te wijzigen, tracks te verwijderen of de volledige wachtrij te wissen.

Sonos-app voor iOS, Android en Web

Versie 80.0 van de Sonos-app
Deze functie is op dit moment niet beschikbaar in de Sonos-app voor iOS of Android. De functie wordt in een toekomstige update weer toegevoegd.

Begin met het openen van de wachtrij in je Sonos-app en kies de optie Bewerken:

• iOS en Android Selecteer in het scherm Je hoort de Wachtrij-knop links onderin en selecteer daarna Bewerken.
    • Als je de S1 Controller-app gebruikt, bevindt de Wachtrij-knop zich in de rechterbovenhoek.
  • Web app: Selecteer de Queue-knop rechts onderin en selecteer de knop Bewerken bovenaan de lijst.

Als je aan het bewerken bent, kun je:

• De volgorde van tracks wijzigen door het pictogram te selecteren en omhoog en omlaag te slepen in de lijst.
  • Een track verwijderen door het pictogram naast een track te selecteren en daarna Verwijderen te kiezen.
  • Wis de wachtrij door de knop Wissen links onderaan het scherm te selecteren. Als er tijdens het wissen van de wachtrij muziek wordt afgespeeld, wordt de muziek gestopt.

Selecteer Klaar als je de bewerking hebt voltooid.

S1 Controller voor macOS of Windows

De wachtrij wordt weergegeven in de sectie 'Je hoort nu' in het midden van het venster.

• Wijzig de trackvolgorde door een track aan te klikken en ingedrukt te houden en dan omhoog of omlaag te slepen in de lijst.
  • Verwijder een track door de track met de rechtermuisknop aan te klikken of te klikken op de ▼ Meer informatie-knop en dan Nummer verwijderen te kiezen.
  • Wis de wachtrij door op de knop Wachtrij wissen onderaan het venster te klikken. Als er tijdens het wissen van de wachtrij muziek wordt afgespeeld, wordt de muziek gestopt.