Het statuslampje in- of uitschakelen.

Het statuslampje wordt voor de meeste Sonos-producten standaard ingeschakeld en kan aan en uit worden gezet met de Sonos-app. Het lampje gaat nog steeds branden in bepaalde situaties, zoals wanneer het product aan het updaten is of wanneer het volume uit staat.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen, tik op Systeem en selecteer de naam van je product.
  3. Onder Hardware kun je het statuslampje in- of uitschakelen.

Bij de onderstaande Sonos-producten wordt het statuslampje standaard uitgeschakeld nadat ze zijn geïnstalleerd. Het statuslampje kan worden ingeschakeld door de bovenstaande genummerde stappen te volgen.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Ray