Fout 1011 bij het updaten van Sonos

Fout 1011 vindt plaats als het updateproces wordt geannuleerd met gebruik van de Sonos-app.

Afhankelijk van het aantal Sonos-producten bij je thuis kan het een paar minuten duren voordat het updateproces is voltooid. Als je deze foutmelding ziet, probeer dan opnieuw te updaten en laat de update voltooien. De update tijdens de voltooiing niet annuleren en ga ook niet uit de Sonos-app.