Fout 1100 bij het updaten van de Sonos-app voor macOS

Fout 1100 vindt plaats als de Sonos-app voor macOS de update niet kan voltooien. Volg de onderstaande stappen om deze foutmelding op te lossen.

1. Verwijder de Sonos-app door de Sonos-app voor macOS te openen en te klikken op Sonos > Installatie verwijderen.
  2. Download de Sonos-app en installeer hem opnieuw.
  3. Open de Sonos-app, klik op Verbinding maken met bestaand systeem en volg daarna de aanwijzingen om de app opnieuw met je Sonos-systeem te verbinden.
  4. Klik op Sonos > Op updates controleren om er zeker van te zijn dat de app en je Sonos-systeem volledig up-to-date zijn.