Fout 36 bij het updaten van Sonos

Fout 36 doet zich voor als een of meer van je Sonos-producten het updateproces niet kan voltooien. De foutmelding op het scherm geeft aan welke van je Sonos-producten de fout ondervindt. Hieronder vind je een algemene stap die je kunt uitvoeren om deze fout op te lossen.

Je Sonos-producten opnieuw opstarten

Start de producten die in de foutmelding op het scherm worden aangeduid opnieuw op. Wacht nadat je die producten opnieuw hebt opgestart tot ze weer in de Sonos-app verschijnen en probeer nogmaals te updaten.