Fout 501 bij het updaten van Sonos

Fout 501 staat vaak in verband met een Sonos Bridge die problemen ondervindt bij een update.

Als je een Sonos Bridge in je systeem hebt, start hem dan opnieuw op door de stroomkabel uit het stopcontact te trekken en hem er na tien seconden weer opnieuw in te steken. Wacht tot de Bridge weer verbindt met je systeem (het led-statuslampje stopt met knipperen) en probeer daarna weer te updaten.

Je Sonos-systeem heeft misschien geen Bridge nodig om op je netwerk te functioneren. Lees nadat de update gelukt is ons artikel over verwijdering van de Bridge met informatie over hoe je zonder gebruik te maken van een Bridge je Sonos-systeem met je router kunt verbinden.