Compatibiliteit Huawei HG532d

Deze router heeft een bekend probleem waardoor hij niet werkt met Sonos. De onderstaande oplossing zorgt ervoor dat deze router wel werkt met Sonos.

Probleem

Sommig netwerkverkeer wordt niet doorgegeven tussen draadloze en bekabelde apparaten. Hierdoor kan het zijn dat je producten niet kunt installeren en bedienen op je Sonos-systeem.

Oplossing

Installeer een draadloos toegangspunt van een ander merk en schakel wifi uit op de HG532d.