Ontbrekende contentservices bij het toevoegen aan Sonos

Dit artikel biedt stappen om problemen op te lossen met muziek- en contentservices die ontbreken in het Contentservice toevoegen menu.

1. Controleer welke services worden ondersteund op Sonos in jouw land

Sommige muziekservices zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen. Controleer onze Services op Sonos-pagina en selecteer een service om te zien in welke landen deze beschikbaar is.

2. Controleer het geregistreerde land van je account

Zorg ervoor dat je Sonos-account in het juiste land geregistreerd staat door deze stappen te volgen:

1. Log in op je Sonos-account.
  2. Selecteer Profiel.
  3. Zorg ervoor dat het land correct is ingesteld in de Adres sectie.
    • Als dit niet correct is, selecteer Bewerken om het land te wijzigen.
  4. Wanneer er wijzigingen zijn aangebracht in je registratiegegevens, kan het tot 15 minuten duren voordat de lijst met beschikbare services in de Sonos-app is bijgewerkt.