Luid tv-geluid dempen met Nachtmodus

Als je tv-geluid afspeelt met een Sonos home cinema-speaker, kun je Nachtmodus inschakelen als je tv wilt kijken bij een laag volume, zoals 's avonds laat. De Nachtmodus beperkt de intensiteit van harde geluiden en verhoogt tegelijkertijd het niveau van zachter geluid, waardoor dialogen duidelijker worden zonder dat je het volume hoger hoeft te zetten.

Nachtmodus in- of uitschakelen op iOS of Android

1. Zet de tv aan en controleer of het tv-geluid wordt afgespeeld via je Sonos home cinema-speaker.
  2. Open de Sonos-app.
  3. Ga naar het tabblad Systeem (tabblad Kamers als je de S1 Controller-app gebruikt) en selecteer je home cinema-speaker.
  4. Tik op de Je hoort-balk onderaan om het Je hoort-scherm te openen.
  5. Tik op het pictogram voor Nachtmodus en schakel de Nachtmodus in of uit.

Nachtmodus in- of uitschakelen met een Mac of pc

1. Zet de tv aan en controleer of het tv-geluid wordt afgespeeld via je Sonos home cinema-speaker.
  2. Open de Sonos-app.
  3. Selecteer je home cinema-speaker in het venster Kamers.
  4. Klik in het onderdeel Je hoort op het pictogram voor Nachtmodus en schakel de Nachtmodus in of uit.