Een contentservice-account van Sonos verwijderen

Dit artikel laat zien hoe je een contentservice-account kunt verwijderen uit je Sonos-systeem. Het verwijderen van een contentservice-account zal je abonnement bij de serviceprovider op geen enkele manier wijzigen. Alle nummers, albums, enz., die je hebt opgeslagen in Sonos-favorieten of Sonos-afspeellijsten, zullen niet meer beschikbaar zijn zodra de service is verwijderd.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Account menu en selecteer Contentservices.
  2. Selecteer de service die je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Service verwijderen.

Bevestig de verwijdering door te selecteren Verbinding verbreken.

Sonos S1 Controller-app

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen, selecteer Services & Voice.
  2. Selecteer de service die je wilt verwijderen van Sonos en selecteer Account verwijderen.
  3. Bevestig de verwijdering door te selecteren Verwijderen.

macOS of Windows

1. Klik vanuit de werkbalk in de linkerbovenhoek op Beheren > Service-instellingen.
  2. Klik op de service die je wilt verwijderen en klik op de - (min) knop als je macOS gebruikt of Verwijderen als je Windows gebruikt.
  3. Bevestig de verwijdering door te klikken opVerwijderen.