Een Sonos Sub verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Sub of Sub Mini uit je Sonos-systeem verwijdert.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het menu Instellingen.
  2. Selecteer onder Mijn systeem de kamer met de Sub of Sub Mini.
  3. Selecteer Sub verwijderen en kies daarna Verplaatsen naar een andere kamer of Sub verwijderen.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  2. Selecteer onder Producten de kamer die is verbonden met de Sub.
  3. Selecteer Sub verwijderen.

Als je Verplaatsen naar een andere kamer selecteert, vraagt de Sonos-app je om een andere kamer te kiezen die meteen wordt verbonden met de Sub.

Als je Sub verwijderen kiest, wordt de Sub verwijderd uit de huidige kamer, maar hij blijft verbonden met je Sonos-systeem. Om de Sub weer toe te voegen:

• Sonos-app
    Ga naar de pagina Instellingen voor een compatibel product in de Sonos-app en selecteer Sub toevoegen.
  • Sonos S1 Controller app
    Zoek de verwijderde Sub in het tabblad Kamers en selecteer hem om hem te verbinden met een compatibel product.