Een bekabeld Sonos-product vervangen

Als je een Sonos-product hebt dat permanent is aangesloten op je router met een ethernetkabel, laat dit artikel je zien hoe je het kunt vervangen door een nieuw product zonder je instellingen te wissen.

Om je instellingen op het nieuwe product te behouden heb je minstens een ander functioneel Sonos-product in je systeem nodig. Je kunt elk ander Sonos-producten aansluiten op je router om weer te verbinden met je systeem. Als je maar één bekabeld product hebt, moet je in plaats daarvan een nieuw systeem installeren met het vervangende product.

1. Zorg dat één product met een ethernetkabel aangesloten blijft op je router.
  2. Sluit het nieuwe Sonos-product aan op een stopcontact.
  3. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  4. Tik in het tabblad Instellingen op Systeem > Product toevoegen.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om dit product toe te voegen aan je Sonos-systeem.
  6. Als het nieuwe Sonos-product eenmaal is toegevoegd en bijgewerkt, haal je de ethernetkabel uit je bekabelde Sonos-product en sluit je hem aan op het nieuwe Sonos-product.