De batterij van je Sonos Move of Move 2 vervangen

Je kunt de oplaadbare batterij van je Sonos Move of Move 2 vervangen met behulp van de vervangende batterijset. De set bestaat uit een batterij en de tools en aanwijzingen die nodig zijn om hem te installeren.

De batterij van Move en Move 2 zijn compatibel met elkaar. Je kunt de batterij van Move vervangen door een Move 2-batterij. De batterijduur van Move wordt dan met circa 25% verlengd tot ongeveer 13,5 uur.

De nieuwe batterij installeren

Controleer voordat je de nieuwe batterij installeert of je Move-product helemaal uitstaat door de aan-uit/knop minstens tien seconden ingedrukt te houden.

1.

Plaats je Move of Move 2 ondersteboven op een vlak oppervlak zodat de rubberen beschermkap omhoog wijst.

2.

Til met het meegeleverde Sonos-plectrum de beide uiteinden op van de lange rubberen strip die over de onderkant van het product loopt.

3.

Gebruik de meegeleverde zeskantige sleutel om de twee schroeven onder de uiteinden van de rubberen strip te verwijderen.

4.

Houd beide uiteinden van de rubberen strip vast en til de batterij uit de speaker

5.

Plaats de vervangende batterij.

6.

Gebruik het Sonos-plectrum om beide uiteinden van de rubberen strip op de vervangende batterij op te tillen, en zet de batterij dan vast met de zeskantige sleutel en de schroeven.

7.

Zit de nieuwe batterij goed vast, plaats je Move-product dan op de oplader om het aan te zetten.

Recycle de oude batterij

Je kunt de batterij inleveren voor recycling bij iedere gecertificeerde verwerker van elektronisch afval. Je kunt ook contact met ons op te nemen voor een gefrankeerd verzendetiket als je de batterij naar ons wilt opsturen.