Een slaaptimer instellen op Sonos

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een slaaptimer instelt op Sonos zodat de muziek automatisch uitschakelt na een opgegeven tijdsperiode. Volg de onderstaande aanwijzingen om een slaaptimer in te stellen voor je Sonos.

Sonos-app voor iOS of Android

Versie 80.0 Sonos-app

Deze functie is op dit moment niet beschikbaar in de Sonos-app voor iOS of Android. De functie wordt in een toekomstige update weer toegevoegd.

Als tijdelijke alternatieve oplossing kun je de Sonos-app voor macOS of Windows gebruiken om een slaaptimer in te stellen op je systeem.

Sonos-app voor macOS of Windows

1. Ga naar het scherm Een muziekbron selecteren aan de rechterkant van de Sonos-app en klik onderaan op Slaaptimer.
  2. Selecteer de gewenste tijdsduur.

De resterende slaaptimerduur wordt naast de slaaptimeroptie weergegeven.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Selecteer in het scherm 'Je hoort' het pictogram op iOS of het pictogram op Android om het menu Info en opties te openen.
  2. Selecteer Slaaptimer
  3. Kies een tijdsduur voor de slaaptimer en selecteer Klaar.

De resterende slaaptimerduur wordt naast de slaaptimeroptie weergegeven.