Een slaaptimer instellen op Sonos

Dit artikel laat je zien hoe je een slaaptimer instelt op Sonos, zodat de muziek automatisch stopt na een bepaalde tijdsperiode. Volg de onderstaande instructies om een slaaptimer voor je Sonos in te stellen.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Selecteer vanaf het scherm Nu afspelen het -pictogram rechtsonder.
  2. Selecteer Slaaptimer.
  3. Kies een slaaptimerduur uit de lijst.

De resterende slaaptimerduur wordt naast de optie Slaaptimer weergegeven.

Sonos-apps voor macOS of Windows

1. Klik op Slaaptimer onderaan het Selecteer een muziekbron-paneel aan de rechterkant van de Sonos-app.
  2. Selecteer het gewenste tijdsbestek.

De resterende duur van de slaaptimer verschijnt naast de optie Slaaptimer.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Selecteer vanuit het scherm Je hoort nu het -pictogram op iOS of het -pictogram op Android om het menu Info en opties te openen.
  2. Selecteer Slaaptimer.
  3. Kies een slaaptimerduur en selecteer vervolgens Gereed.

De resterende duur van de slaaptimer verschijnt naast de optie Slaaptimer.