Amazon Fire TV installeren met Sonos

Je kunt Alexa gebruiken om je Fire TV te bedienen met je stem als je zowel een Sonos-speaker met Alexa als een Amazon Fire TV hebt. Controleer de beschikbaarheid van Fire TV van Amazon om er zeker van te zijn dat hij beschikbaarheid is in jouw land.

Voordat je begint

• Als je Fire TV wilt bedienen met Sonos, heb je het volgende nodig:
    • Een Sonos-speaker met spraakherkenning
    • Een Amazon Fire TV, Fire TV Stick of Fire TV Cube
    • De Alexa-app

Fire TV toevoegen aan Alexa

1. Open de Alexa-app op je iOS- of Android-apparaat en tik op het menu-icoontje in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Instellingen > Tv en video > Fire TV.
  3. Tik op Je Alexa-apparaat koppelen.
  4. Vol de aanwijzingen om je Fire TV en Sonos-speaker met spraakbediening te selecteren in de lijst.

Fire TV bedienen met Sonos

Leest het artikel van Amazon over het bedienen van Fire TV om te zien hoe je je Fire TV bedient met je stem. Let op: Als je al Alexa gebruikt om muziek te streamen op Sonos, moet je misschien “op Fire TV” toevoegen aan je spraakopdracht om er zeker van te zijn dat Alexa inderdaad de Fire TV bedient.