De knoppen van Sonos Ace bedienen

Dit artikel bespreekt de locatie en functionaliteit van de knoppen op Sonos Ace.

1

Aan/uit / bluetooth

Deze knop wordt gebruikt om je Sonos Ace in of uit te schakelen en om hem in de bluetooth-koppelingsmodus te zetten.

• Lang indrukken - Sonos Ace in- of uitschakelen. Laat de knop los als het statuslampje aan of uit gaat of wanneer je koptelefoon het geluidssignaal voor in- of uitschakelen laat horen.
  • Ingedrukt houden - Sonos Ace in de bluetooth-koppelingsmodus zetten. Laat de knop los als het statuslampje blauw begint te knipperen. Als Sonos Ace al aan staat, schakelt hij eerst uit en daarna weer in voordat hij in de koppelingsmodus gaat.
  • 10 seconden ingedrukt houden - Een geforceerde reboot uitvoeren.

2

Bedieningsknop

De Bedieningsknop wordt gebruikt om het volume aan te passen, nummers over te slaan en telefoongesprekken te beantwoorden.

Als je Tv-geluid overschakelen hebt ingesteld met je Sonos Ace, kun je de bedieningsknop ook gebruiken om snel tv-geluid over te schakelen naar je koptelefoon.

Audiobediening

• Omhoog of omlaag schuiven - Het volume aanpassen.
  • Eén keer drukken - Afspelen of pauzeren.
  • Twee keer drukken - Het huidige nummer overslaan.
  • Drie keer drukken - Het vorige nummer afspelen.

Telefoonbediening1

• Eén keer drukken - Je huidige gesprek beantwoorden of beëindigen.
  • Lang drukken - Een inkomend gesprek weigeren.

Tv-geluid overschakelen

• Lang drukken - Geluid overschakelen van je home cinema-speaker naar je Sonos Ace of terugschakelen.

1Op iOS kun je de instellingen van je iPhone aanpassen om alle oproepen naar een Bluetooth-apparaat te leiden. Dit betekent dat wanneer je een telefoongesprek beantwoordt met je telefoon in plaats van de Content Key, het gesprek toch naar je Sonos Ace gaat. Meer informatie vind je in Apple’s gids over het routeren en beantwoorden van oproepen op iPhone.

3

Noise Cancellation/Spraakassistent

Deze knop wordt gebruikt om Noise cancellation-modi te wisselen en om de spraakassistent van je bluetooth-apparaat te activeren, als je die hebt.

• Drukken - Je geselecteerde Noise Bedieningsmodi doorlopen. Standaard wordt gewisseld tussen de Aware-modus en Noise cancellation.
  • Ingedrukt houden - De spraakassistent van je bluetooth-apparaat activeren, indien beschikbaar.