De nieuwe Sonos-app en toekomstige functie-updates

Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van de vernieuwde Sonos-app was het bieden van een meer gepersonaliseerde en moeiteloze luisterbeleving. De app werd helemaal opnieuw ontworpen zodat ook in de komende jaren uit te rollen nieuwe innovaties worden ondersteund. Bij de eerste uitrol hebben we ons vooral gericht op het tegemoetkomen aan de meest gehoorde verzoeken van onze klanten, zoals grotere betrouwbaarheid, krachtigere prestaties en snellere toegang tot muziek.

Velen van jullie hebben ons waardevolle feedback gegeven over aanpassingen die hebben gezorgd voor een betere ervaring maar ook over punten waarop we nog niet aan de verwachtingen voldoen. We luisteren naar al jullie opmerkingen en werken er hard aan om ze zo snel mogelijk aan te pakken. In de komende weken herintroduceren we de onderstaande functies en pakken we tegelijkertijd ook bugs en prestatieproblemen aan. Hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid en we kijken ernaar uit om voort te bouwen op deze eerste stap en een luisterbeleving te creëren die voldoet aan de behoeften van iedereen.

Nu verkrijgbaar

Controleer op updates in de iOS/Adroid-appstore en download de nieuwste versie van de Sonos-app om toegang te krijgen tot deze aanpassingen. Controleer ook of je Sonos-producten up-to-date zijn.

Laatst bijgewerkt: 22 juli 2024. Zie release notes.

• Setup, configuratie en zoeken voor lokale Muziekbibliotheek toegevoegd
  • Verbeterde accountinstellingen voor Sonos Pro-abonnees
  • Verbeterde instellingen voor automatisch afspelen en compressie van line-in
  • Verbeterde toegankelijkheid in Instellingen
  • Verbeterde melding voor firmware-updates van de speler
  • Het volumepictogram bijgewerkt zodat het nu het volumeniveau weergeeft
  • Amp/Port kan worden geconfigureerd voor Stereo- of Mono-uitvoer in Android
  • Verbeterde Sub-audio-instellingen met Amp

Dit komt er binnenkort aan:

• Afspeellijst bewerken
  • Downgraden van S2 naar S1
  • Persistentie van offline apparaten
  • Aanvullende configuratie-instellingen