De nieuwe Sonos-app en toekomstige functie-updates

Update van Patrick over de Sonos-app

We weten dat te veel van jullie grote problemen hebben ervaren met onze nieuwe app die op 7 mei op de markt kwam. Om te beginnen wil ik je persoonlijk mijn excuses aanbieden dat we je hebben teleurgesteld. Er is niet één medewerker bij Sonos die het niet pijnlijk vindt dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. En ik kan je ervan verzekeren dat het oplossen van problemen met de app voor al onze klanten en partners onze topprioriteit is en blijft.

We ontwikkelden de nieuwe app om een betere ervaring te creëren en in de toekomst meer innovatie mogelijk te maken, met de wetenschap dat de app na verloop van tijd beter zou worden. Sinds de launch zijn we echter verschillende problemen tegengekomen. Het oplossen daarvan heeft ons eerdere plan om op korte termijn de ontbrekende functies en functionaliteit toe te voegen vertraagd.

Sinds 7 mei hebben we ongeveer elke twee weken nieuwe software-updates uitgebracht. Deze updates brachten aanzienlijke en zinvolle verbeteringen tot stand, voegden functies toe en losten bugs op. Zie release notes voor Sonos-software-updates voor gedetailleerde informatie over wat er tot nu toe is uitgebracht.

Hoewel de software-updates het merendeel van onze klanten een verbeterde ervaring bieden bij het gebruik van de Sonos-app, is het werk nog niet gedaan We hebben de volgende verbeteringen als prioriteit gesteld in de komende fase van software-updates:

Augustus:

• Verbeteren van de stabiliteit bij het toevoegen van nieuwe producten
  • Implementeren van de muziekbibliotheek-configuratie, bladeren, zoeken en afspelen

Augustus en september:

• Verbeteren van de volumeresponsiviteit
  • Verbeteringen aan de gebruikersinterface op basis van feedback van klanten
  • Verbeteren van de algemene stabiliteit van het systeem en foutafhandeling

September:

• Consistentie en betrouwbaarheid van alarmen verbeteren

September en oktober:

• Bewerkingsmodus voor afspeellijsten en de wachtrij herstellen
  • Functionaliteit in de instellingen verbeteren

We zijn van plan om elke twee weken nieuwe software-updates te blijven uitbrengen. Bij elke release delen we zowel gedetailleerde informatie over wat we hebben aangepakt als waar we als volgende aan werken in onze Community.

We waarderen jullie geduld terwijl we deze issues aanpakken. We weten dat we hard moeten werken om jullie vertrouwen terug te winnen en we doen ons uiterste best om dat te realiseren Ik sta altijd open voor feedback, je kunt me per e-mail bereiken via ceo@sonos.com.

Hoogachtend,

Patrick Spence

CEO

Nu verkrijgbaar

Controleer op updates in de iOS/Adroid-appstore en download de nieuwste versie van de Sonos-app om toegang te krijgen tot deze aanpassingen. Controleer ook of je Sonos-producten up-to-date zijn.

Laatst bijgewerkt: 19 september 2024. Zie release notes.

• Verbeterde soepelheid en betrouwbaarheid voor productinstallatie
  • Toegankelijkheidsverbeteringen in Instellingen
  • Nachtmodus-schakelaar toegevoegd in Kamerinstellingen voor soundbars
  • Mogelijkheid toegevoegd om de wachtrij te wissen op Android
  • Ondersteuning voor Trueplay op iOS 18

Binnenkort beschikbaar

• Verbetering van de responsiviteit van het volume
  • Gebruikersinterfaceverbeteringen op basis van klantfeedback
  • Verbetering van de algehele systeemstabiliteit en foutafhandeling
  • Verbetering van de betrouwbaarheid van alarmconsistentie en -betrouwbaarheid
  • Verbetering van het bewerken van de wachtrij