Het activeringswoord van een spraakservice aan- of uitzetten

Als er een spraakservice is toegevoegd aan je Sonos-product met spraakherkenning, kan de service een geluidssignaal afspelen als je het activeringswoord zegt, om aan te geven dat je Sonos-product luistert. Dit geluidssignaal kun je aan- en uitzetten in de Sonos-app onder de instellingen voor de spraakservice.

iOS of Android

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Services en stembediening.
  3. Tik onder Stem op de naam van je spraakservice in de lijst.
  4. Tik onder Sonos-producten op de naam van de kamer die je wilt aanpassen.
  5. Zet het Geluidssignaal-activeringswoord aan of uit.